Het clubhuis wordt grotendeels bedekt met metalen profielplaten. Wind- en waterdicht en bovendien brand- en inbraakwerend.

De Panters is een vaste deelnemer van de jaarlijkse klusdag NlDoet. Op 14 maart 2020 doen we alweer voor de achtste keer mee!

Voor een honkbalvereniging wordt NlDoet op een ideaal moment gehouden: half maart is De Panter net uit de winterslaap en kunnen we gezamenlijk het clubhuis en het complex weer op orde brengen voor het komende seizoen.

Voor sommige klussen is half maart minder prettig. Want schilderen tijdens NlDoet, met vaak vochtig en koud weer, heeft weinig zin. Daarom zoeken we al een paar jaar naar andere klussen.

Vorig jaar (2019) hebben we een groot stuk van het clubhuis ingepakt met stalen profielplaten. Daarmee maken we het clubhuis wind- en waterdicht en bovenal minder brand- en inbraakgevoelig. Daarbovenop helpt het isoleren én we zijn van het schilderen af.

Voor de editie 2020 gaan we dat weer doen, maar nu de zijde aan de hockeykant. Bijna 60 vierkante meter hout gaan we wegwerken.

We hebben daar veel handjes, technisch vernuft en goed gereedschap bij nodig.

Naast deze grote klus hebben we nog heel veel kleinere klussen die ook voor niet-bouwvakkers geschikt zijn zoals wat interne verbouwingen, het renoveren van de dakgoten en nog veel meer.

Kom je ook helpen?

Aanmelden voor de klusdag kan hier of stuur een mail naar [email protected] of appje naar 0653674934