Op school vindt bijna iedereen softbal één van de leukste sporten. Waarom zou je het buiten schooltijd of na je schoolcarrière dan niet meer doen? Honkbal en softbal worden beiden gespeeld op het veld van de Panters op sportpark Rauwenhof in Tiel.

Onderaan deze pagina staat een formulier om lid te worden, maar over het algemeen train je eerst een paar keer kosteloos mee om te kijken of de sport je bevalt. We geven je alle tijd om aan ons te wennen. Meestal zullen we na een training of 5 eens polsen of je niet wil blijven.

Als je wedstrijden wilt spelen zul je wel eerst lid moeten worden.

Hieronder staat een korte uitleg van de teamindeling bij De Panters. Voor een uitleg van de sport, klik hier

Honkbal

Senioren

In principe voor iedereen boven de 21 jaar, maar op jongere leeftijd kun je ook in dit team spelen. klik hier voor trainingstijden.

Junioren

In de junioren speel je als je tussen de 15 en 21 bent (meiden en jongens) maar gezegd moet worden dat je over het algemeen op je 19e wel naar de Senioren gaat. Klik hier voor trainingstijden.

U15

Dit heette vroeger ‘Aspiranten’, maar heeft nu de internationale term: U12. Hier spelen jongens en meiden van 12 tot en met 15 jaar. Dit team speelt bijna altijd op zaterdag, klik hier voor trainingstijden.

U15

Als je tussen de 10 en 12 bent, kom je in U12, voorheen pupillen. Trainen gebeurt op dinsdagavond, wedstrijden zijn op zaterdag.

BeeBall

BeeBall is een speelse variant op honkbal en softbal voor de kids tot 10 jaar. Dit team speelt op zaterdag. Klik hier voor trainingstijden.

Softbal

Senioren

Senioren Softbal is het enige team bij De Panters dat softbal speelt, de variant met grotere ballen en een onderhands aangegooide bal. Vergis je daar overigens niet in, die kan nog best snel gegooid worden! De softballers (mannen en vrouwen vanaf 20 tot je niet meer kunt) spelen in principe op vrijdagavond.
Klik hier voor trainingstijden.

Slowpitch

We hebben ook een team Slowpitchers. Zij spelen geen competitie, maar trainen wel wekelijks. Dit team doet een paar keer per jaar mee aan een toernooi.
Klik hier voor trainingstijden.

Lid worden?

Laadt het formulier hieronder niet goed, bijvoorbeeld op je telefoon, ga dan direct naar het formulier met de volgende link: https://tinyurl.com/y7c4e9xz

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment