Op school vindt bijna iedereen softbal één van de leukste sporten. Waarom zou je het buiten schooltijd of na je schoolcarrière dan niet meer doen? Honkbal en softbal worden beiden gespeeld op het veld van de Panters op sportpark Rauwenhof in Tiel. Onderaan kun je je meteen aanmelden.

Opzeggen van het lidmaatschap kan door een mail te sturen naar [email protected]

Hieronder staat een korte uitleg van de teamindeling bij De Panters. Voor een uitleg van de sport, klik hier

 

Honkbal

Senioren

In principe voor iedereen boven de 21 jaar, maar op jongere leeftijd kun je ook in dit team spelen. De honkballers spelen op dit moment in de vierde klasse, een klasse die bol staat van gezelligheid, maar prestatief spelen is zeker niet onbelangrijk. Klik hier voor trainingstijden.

Junioren

In de junioren speel je als je tussen de 15 en 21 bent (meiden en jongens) maar gezegd moet worden dat je over het algemeen op je 19e wel naar de Senioren gaat. Klik hier voor trainingstijden.

Aspiranten

In het team Aspiranten Honkbal spelen jongens en meiden van 11 tot en met 15 jaar. Dit team speelt bijna altijd op zaterdag, klik hier voor trainingstijden.

BeeBall

BeeBall is een speelse variant op honkbal en softbal voor de kids tot 10 jaar. Dit team speelt meestal op zaterdag. Klik hier voor trainingstijden.

Softbal

Senioren

Senioren Softbal is het enige team bij De Panters dat softbal speelt, de variant met grotere ballen en een onderhands aangegooide bal. Vergis je daar overigens niet in, die kan nog best snel gegooid worden! De softballers spelen in principe op vrijdag. Klik hier voor trainingstijden.

Lid worden?

Laadt het formulier hieronder niet goed, bijvoorbeeld op je telefoon, ga dan direct naar het formulier met de volgende link: https://tinyurl.com/y7c4e9xz